Sion – Zurich: Pariurile meciului

minge sion admira european Djurgarden amicalele zilei spartak Degerfors Throttur  bate borisov AIK dinamo minsk GOLURI Sarpsborg Brommapojkarna asia jonkopings Mariehamn japonia danemarca serbia valladolid segunda ungaria aik toulon grodig betis fRANTA U17 danemarca hajduk campionate fotbal rayo campionateRunda a 5-a din Elvetia Super League programeaza astazi o partida foarte interesanta. De la ora 20:45, FC Zurich, reprezentanta a Elvetiei in Europa League joaca pe terenul Sionului.
Sion – Zurich
Cele doua grupari au inceput identic stagiunea. Amebele au adunat cate 5 puncte, din cate 2 remize si un succes. Este greu de spus care a avut adversari de calibru mai ridicat, in conditiile in care esecurile bifate au venit in compania granzilor Grasshoppers si FC Basel, iar victoriile, contra aceleiasi St.Gallen, a 3-a in ierarhie in acest moment.
Zurich a avut programul mai incarcat, formatia bifand si o dubla dificila cu Dinamo Minsk, in Europa League. Nu a trecut de bielorusi, contraperformanta ce l-a costat destituirea pe principalul echipei, Urs Meier. Massimo Rizzo, fostul secund, conduce acum echipa, singurul succes stagional, cel cu St.Gallen din runda precedenta, venind cu acesta la timona.
Moralul in tabara oaspetilor este astfel destul de bun, dar de precizat e faptul ca Rizzo a fost nevoit, din cauza accidentarilor – presa elvetiana vorbeste de 6 jucatori de baza –  sa realizeze o serie de schimbari masive ale formulei de start. Astfel, vor avea cu siguranta o problema pe terenul lui Sion, echipa ce tinteste o performanta importanta in aceasta stagiune de Super League
 Sion: Vanins – Zverotic, Lacroix, Ziegler, Jagne – Carlitos, Salatic – Fernandes, Zeman – Konate, Assifuah

 Zurich: Brecher – P. Koch, Grgic, Nef, Djimsiti – Cabral, Sarr – Schneuwly, Buff, Simonyan – Gavranovic
Ponturi:

Peste 8,5 cornere @ 1,46
Peste 9,5 cornere @ 1,85

Sion castiga cu handicap 0 @ 1.30



Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu