Elvetia – Challenge League: Partidele de astazi analizate de Pariuri 1×2!

Screenshot_10Elvetia Challenge League isi programeaza astazi runda cu numarul 5. Astazi incepand cu ora 20.45 se vor disputa primele 3 partide din aceasta runda, iar redactia online a site-ului nostru va ofera analize si ponturi de la toate aceste 3 dispute.

Elvetia – Challenge League : Aarau – Winterthur ….

Fara victorie in primele 4 etape, fosta formatie de prima liga elvetiana, Aarau va incerca sa sparga gheata in acesta seara in fata propriilor fani, in fata unei  alte formatii in criza de forma in acest inceput de sezon, Winterthur. Premergator partidei din aceasta seara de pe Stadion Brügglifeld, gazdele ocupa pozitia a 9 a cu 3 puncte ( 3 egaluri si o infrangere ), in timp ce oaspetii sunt o pozitie mai sus, pe 8, cu 4 puncte ( 1v,1e si o infrangere ). Chiar daca nu – si gaseste cadenta in acest inceput de sezon, Aarau datorita valorii mai mari a lotului pe care il are , dar profitand si de aportul fanilor, care asteapta prima victorie din aceasta stagiune, credem ca are puterea sa se impuna in aceasta seara in fata vecinei de clasament.

Aarau sa castige @ Cota 2.00

Elvetia – Challenge League : Chiasso – Xamax ….

Singura echipa neinfranta de pana acum din Challenge League, Chiasso, va da piept pe teren propriu cu nou promovata Xamax. Gazdele de astazi abordeaza partida din pozitia de lider dupa 4 etape cu 8 puncte, adunate dupa 2 victorii si 2 rezultate de egalitate ( golaveraj 7-3 ), avand cea mai buna aparare din serie, pana in momentul de fata. De partea cealalta, Xamax, de la inceputul campionatului, a alternat victoriile cu infrangerile. 2 victorii si 2 infrangeri stau scrise in dreptul baietilor din Neuchâtel. Cu 6 puncte dupa primele 4 runde, Xamax ocupa pozitia a 5 a cu un golaveraj de 5-5. Daca statistica de pana acum se confirma si de aceasta data, dupa victoria de etapa trecuta de la Wohlen, normal ar fi ca Xamax sa piarda aceasta disputa din fief-ul liderului, dar Xamax este o echipa imprevizibila, care nu de putine ori pune probleme , mai ales pe teren strain, acolo unde a inscris de fiecare data in acest sezon.

Interval total goluri : 2-4 goluri @ Cota 1.41

Elvetia – Challenge League : Lausanne – Schaffhausen ….

Pe Stade Olympique de la Pontaise din Lausanne, se intalnesc in derby-ul rundei cu numarul 5, Lausanne din localitate si una din candidatele la promovare in acest an in prima liga elvetiana, Schaffhausen. Premergator partidei din acesta seara , gazdele sunt pe locul 3 cu 6 puncte, iar oaspetii pe 6, cu acelasi numar de puncte ca si adversara din aceasta seara, dar golaveraj inferior. Ambele au inceput bine noua stagiune, dar pe parcurs din cate se pare s-au pierdut,iar infrangerile de etapa trecuta, au facut ca cele doua sa piarda un pic pasul cu locul 1. Problema mare nu ar fi, pentru ca intre cele 2 si locul 1 este o diferenta de doar 2 puncte, iar cine va castiga in acesta seara , coroborat binenteles cu eventuali pasi gresiti facuti de Chiasso in intalnirea cu Xamax, ar face ca macar pentru o etapa una din ele sa fie lider. Anticipam un meci spectaculos pe  Stade Olympique de la Pontaise, unde ambele echipe vor cauta victoria, in speranta de a ramane cat mai sus in clasament, pentru a ataca promovarea in acest an.

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.57

( Alyn Mirea ).



Liga 1: Se joaca la Chiajna si in Stefan cel Mare!


Bundesliga: Pariuri 1×2 te pregateste de runda cu numarul 1!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu