Slovan – Dukla: Analizam duelul de la Liberec

liga 1 slovan liberec lokomotiv hearts zagreb Helsingborg oulu bulgaria malmo suedia shamrock Kairat fram Norrkoping Tartu ponturi baerum egipt cadiz sodra Jonkopings galway olanda u21 croatia malmo Hafnarfjordur belupo bilbao pandurii campionateA treia etapa din prima liga ceha, programeaza astazi ultimele doua partide. Avem parte de confruntari in care vor fi implicate Jablonec si Slovan Liberec, echipe ce au facut joia trecuta pasul catre play-off-ul Liigi Europa. Ne vom indrepta atentia catre meciului gruparii din Liberec, care va primi, incepand cu ora 20:00, vizita Duklei Praga!

SLOVAN LIBEREC – DUKLA PRAGA

Trupa de traditie a Cehiei, abonata an de an la primele pozitii, Slovan a bifat o stagiune anterioara sub asteptari. Formatia a terminat doar pe locul 12 din 16 echipe, cu 33 de puncte, la foarte mare distanta de primele locuri. Salvarea a venit in cupa, castigata dupa o finala cu Jablonec.

Castigarea trofeului i-a adus o participare neastepatata in cupele europene. Parca pentru a sterge nerealizarile din precedentul sezon, Slovan a plecat in forta in actuala stagiune. Mai intai a fost, ce-i drept, Supercupa, ratata in fata victoriei Plzen, dar continuarea a aratat o alta fata a Slovanului. Victorie in campionat cu Mlada, remiza la Slavia Praga si un dublu succes cu Shmona in Europa (5-1 la general).

INFO: Liberec a marcat in toate partidele oficiale din noul sezon competitional

Slovan tinteste inca un succes astazi, contra Duklei Praga, formatie ce s-a clasat mult mai bine in stagiunea precedenta. Praghezii lupta pnetru tinte chiar mai inalte in nou sezon, dovada rezultatele din amicale – succese cu Olympiakos Pireu, Celtic sau Teplice – si cele din startul campionatului – o imensa victorie contra Viktoriei Plzen, pe teren propriu. De amintit ca in stagiunea 14/15, Dukla a castigat 4 din cele 6 puncte ale dublei cu Slovan.

INFO: In amicalele verii, plus cele 2 partide oficiale din campionat, adica intr-un total de 8 dispute,  Dukla a inscris in total 23 de goluri. Dintre acestea, 5 cu Celtic, 4 cu Teplice si 6 cu Jihlava.

Concluzii

Vom avea un meci disputat, intre doua echipe cu obictive importante fixate pentru acest sezon. Liberec e mai obosita dupa startul de sezon cu 5 meciuri oficiale, dar are de partea sa avantajul terenului propriu. Cu un atac penetrant, Dukla spera sa plece cu puncte de la Liberec. Totusi, praghezii nu se descurca formidabil departe de casa.

Ponturi:
1 cu handicap 0 @ 1.55
1-3 goluri in meci @ 1.43


West Brom – Mancheste City: Debut cu dreptul pentru “cetateni”?


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu