Steaua cauta intariri pentru la iarna!

Staff-ul campioanei si-a creionat ideea unui lot mai puternic pentru a doua parte a sezonului si se intereseaza de cateva piese. Cu o evolutie mai mult decat modesta in actuala stagiune, Steaua vrea sa se intareasca cu jucatori de la Poli TImisoara si CSU Craiova !

Sursa foto: prosport.ro

alex-mateiu

Eliminati din drumul spre grupele UCL, de catre Partizan, iar apoi scosi din play-off ul Europa League, stelistii vor sa spele aceasta rusine printr-o prestatie mult mai buna. Cum problemele au fost in axul central, Mirel Radoi a pus ochii pe un jucator al Craiovei, Alexandru Mateiu. Tanarul tehnician al campioanei vrea sa abordeze total diferit anul viitor si isi creioneaza deja formatia cu care va ataca cupele europene daca este cazul. Asadar, pe langa fundasul dreapta, Belu, de la Poli Timisoara, acum se vorbeste despre interesul bucurestenilor pentru acest Mateiu.

Dorit si in urma cu doua sezoane, mijlocasul craiovenilor  nu poate pleca cu una, cu doua. Oficialii CSU au anuntat Steaua ca vor nu mai putin de 1,5 milioane de euro, cu 50% mai mult decat cotatia reala a jucatorului. Aceasta suma ascunde multe dedesubturi, probabil cei de la CSU vor sa obtina o suma de bani plus un jucator la schimb, ceea ce le convine de minune.

Ramane de vazut ce decizie vor lua cele doua cluburi si daca vor ajunge la un numitor comun, dar toate acestea se pot concretiza in perioada de mercato din iarna.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu