Vezi avancronicile zilei si super-ponturile Pariuri1X2 de la Turneul Campionilor »» Ai 300 de lei GRATUITI pentru pariurile tale! PROFITA!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Redactia www.pariuri1x2.ro nu rateaza in nicio sansa de a va pune la dispozitie cateva dintre cele mai bune variante de pariatIn plus, iti propunem si o varianta prin intermediul careia poti paria fara niciun risc pe oricare din evenimentele zilei. Suma este importanta, 300 de lei, la care ai acces daca iti deschizi chiar acum un cont la eFortuna. Agentia iti pune la dispozitie un pariu fara risc egal cu suma depusa la deschiderea contului. Click aici pentru mai multe informatii!


Turneul Campionilor de la Londra este cel mai asteptat turneu al finalului de an. Cei 8 „titani” ai anului 2017 se intalnesc pentru a oferi fanilor ultima doza de spectacol din „sportul alb” in acest an. Inceput de doar 2 zile, Turneul Campionilor nu a adus pana acum decat o surpriza notabila: infrangerea lui Rafael Nadal in fata belgianului David Goffin, ibericul retragandu-se de la Londra dupa acest duel. In continuare, redactia noastra se axeaza pe cele mai importante dueluri, propunandu-va astazi urmatoarele avancronici din Anglia:

Pariuri1x2.ro iti ofera analizele si avancronicile zilei de la Turneul Campionilor »»

Citeste si:


 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu