Twente in pericol de a pierde un superjucator in favoarea campioanei PSV Eindhoven!

Mai sunt cateva saptamani pana se da startul perioadei de mercatto, iar managerii isi fac ultimele calcule, trag linie si incep sa negocieze o eventuala intelegere, oferind presei oportunitatea de a specula care vor fi urmatoarele mutari pe piata transferurilor. Acelasi lucru il facem si noi, unde de la o sursa sigura din Olanda, am aflat ca Twente, este in pericol de a pierde unul dintre cele mai mari talente ale sale in favoarea celor de la PSV Eidhoven.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Screenshot_1Este vorba despre Andrew Mendonca in varsta 15 ani, fotbalist care vine de la  Lochem si joaca de cativa ani la Twente. Cum in Olanda, cliburile nu pot oferi un contract de profesionist fotbalistilor care nu au implinit inca 16 ani, cum este si cazul talentatului Mendonca, iar Twente inca nu a facut nimic pentru asi pastra in ograda proprie jucatorul crescut inca de mic, pe fir a intrat campioana en-titre din eredivisie, PSV Eindhoven. Oficialii clubului din Eindhoven au aflat de faptul ca pustiul inca nu ar fi dorit de Twente, acestia inca nepropunandu-le parintilor sa semneze vreun precontract cu clubul, asa ca sunt hotarati sa plateasca imediat celor de la Twente o suma insignifianta pentru campioana si sa-l aduca pe Andrew Mendonca la Eindhoven. PSV ar urma sa plateasca clubului Twente suma de 35.000 de euro, pentru ca pustiul sa treaca incepand din aceasta iarna in curtea celor de la Eindhoven.

( Cristi Lovin )


Norvegia – Ungaria: Analizam si tragem concluziile in partida de pe Ullevaal Stadion din Oslo!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu