ULTIMA ORA „Mai bine luati banii acum!” >> Courtois a cerut sa plece de la Chelsea si transferul e o chestiune de zile

Chelsea's Belgian goalkeeper Thibaut Courtois (R) holds the ball next to Chelsea's Ghanaian defender Abdul Rahman Baba during the Champions League round of 16 first leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Chelsea FC on February 16, 2016, at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE / AFP / FRANCK FIFE (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images)

Sezonul nu incepe in cele mai bune conditii pentru Chelsea! Cu o zi inainte de Supercupa Angliei, contra lui Manchester City, fanii londonezilor au aflat ca portarul Thibaut Courtois va pleca, mai mult ca sigur, la Real Madrid. Oferta este pe masa si fotbalistul vrea transferul. Echipa www.pariuri1x2.ro v-a informat inca de acum trei zile despre potentialul transfer.

Cotele partidei (Unibet)
Chelsea – Manchester City
3.60 3.60 2.15

Maurizio Sarri s-a ferit sa declare ca portarul belgian va fi intre buturile lui Chelsea si in sezonul viitor, iar managerul italian stia ce i se pregateste. Fara sa-l aiba la pregatiri pe Courtois, Sarri trebuie sa gaseasca un inlocuitor pentru belgian. Cel putin, asta declara impresarul fotbalistului, Christophe Henrotay, care a dezvaluit pentru The Sun:

„Vad ca Chelsea insista sa spuna ca Thibaut are decizia finala. Dar Thibaut i-a anuntat deja ca vrea sa plece la Madrid, pentru a fi aproape de familia sa, iar oferta de la Real Madrid este pe masa. Lucrul decent de facut acum ar fi ca Chelsea sa accepte oferta. Chelsea poate incasa o suma rezonabila pentru un jucator care mai are un an de contract si care ar putea pleca liber! Lumea spune ca este vorba de bani, dar Thibaut a refuzat oferte generoase de la alte cluburi, tocmai pentru ca sunt lucruri mai importante decat finantele. El isi doreste sa fie aproape de familie. Este o decizie normala si de inteles din punct de vedere uman”.

Joia viitoare se incheie perioada de transferuri din Anglia si Chelsea trebuie sa ia o decizie in ceea ce-l priveste pe Courtois. Semnarea lui Rob Green nu mai pare intamplatoare in acest moment, iar Willy Caballero ar putea fi titular o perioada de timp, daca londonezii nu vor gasi un inlocuitor pe masura lui Courtois. In prima etapa din noul sezon, Chelsea va da piept cu Huddersfield, cel mai probabil fara talismanul belgian dintre buturi!

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON! Unibet ofera calitate exceptionala a interfatei LIVE si se evidentiaza gratie ofertei imbatabile, in toate sporturile. Clientii au parte si de un suport permanent pe chat, astfel ca niciodata nu veti intra in impas folosind site-ul.

CITESTE SI:

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc de 250 ron >> BONUS: Transmisiuni Live si Cote de Top

INCREDIBIL: Esti la doar cativa pasi de 1500 RON »» Sansa ta!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu