UPZ 20.04.17: Sevilla – Granada » Analiza si pariul in cota 1.52!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

UPZ 20.04.17: Sevilla – Granada » Analiza si pariul in cota 1.52!

Granada trebuie sa forteze la maximum, pentru o misiune imposbila: recuperarea, in doar 6 etape ramase de disputat, a celor 7 puncte care o separa de ultimul loc neretrogradabil. De partea cealalta, Sevilla inca mai spera la accederea directa in grupele UCL, de pe locul 3, ocupat acum de Atletico Madrid. Vezi pariul in cota 1.52 propus pentru acest meci, aseara, la UN PONT PE ZI!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne si pe www.pariuri1x2.ro.

Citeste si:

Predictorul1x2: Etapa a 6-a este AICI » Participa ABSOLUT GRATUIT! Invinge-l pe Doru Craciun la predictii pentru premiile speciale!

Pariuri1x2 este la post pentru un nou “weekend verde”! Echipa noastra iti da ponturi pentru cele mai importante evenimente ale finalului de saptamana. Gasesti aici TOATE AVANCRONICILE si PONTURILE noastre!

Etapa de play-out incepe joi! A FALIMENTAT o casa de pariuri din Romania! Un roman a stabilit un RECORD in acest week-end, castigand peste UN MILION DE LEI!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu