Casele de pariuri vor ca aceasta postare sa fie stearsa » Ai aici pariurile UN PONT PE ZI pentru etapa din Premier League »» 9 SUGESTII VIDEO!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Casele de pariuri vor ca aceasta postare sa fie stearsa » Ai aici pariurile UN PONT PE ZI pentru etapa din Premier League »» 9 SUGESTII VIDEO!

De-a lungul ultimelor luni, redactia www.pariuri1x2.ro a oferit in emisiunea UN PONT PE ZI sute de pronosticuri castigatoare pe meciurile din Premier League. Specilistii nostri sunt din nou la post, pregatiti sa va aduca PROFIT MAXIM cu cele 9 ponturi pentru runda in curs a primei ligi engleze de fotbal.  

Ghiceste scorul corect al partidei FCSB – Dinamo si castiga unul din cele doua pay-safe carduri oferite de www.pariuri1x2.ro. Detalii AICI!

Avem doua derby-uri in etapa cu numarul 30 din Premier League – Arsenal – Manchester City si Liverpool – Everton – dar si alte confruntari extrem de interesante, la varf sau in zona rosie a ierarhiei. Vezi 9 pronosticuri propuse pentru aceste jocuri de redactia www.pariuri1x2.ro, in emisiunea UN PONT PE ZI de aseara.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne si pe www.pariuri1x2.ro.

Citeste si:


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu