Dezvaluiri impresionante facute de Stan Wawrinka! Vezi cum a invins atacurile de panica inaintea finalei de la US Open si cotele sale pentru un nou triumf major!

Marii sportivi ne incanta, ne intristeaza, starnesc pasiuni, ofera momente memorabile si ne fac sa-i divinizam. Insa viata lor din spatele cortinei este plina de obstacole si de dureri cotidiene. Stan Wawrinka, proaspatul campion de la US Open si unul dintre marii favoriti ai Turneului Campionilor de luna viitoare, nu face exceptie, elevetianul dezvaluind de curand problemele majore cauzate de atacurile de panica pe care a trebuit sa le infrunte inaintea si in timpului finalei cu Novak Djokovic, de la turneul american de anul acesta. 


15,00 este cota la Netbet pentru ca Stan sa-si apere anul viitor trofeul cucerit la New York!


Campionul elvetian a povestit pentru publicatia „Le Matin Dimanche” criza pe care a experimentat-o inaintea ultimului act de la Flushing Meadows, scotand la iveala sacrificiul necesar marii performante. Astfel, atins de un neasteptat atac de panica, tenismenul din Laussane a descris modul in care a ales sa lungeasca schimburile cu adversarul in vederea atingerii unui grad cat mai inalt de oboseala, consecinta fiind blocarea partiala a capacitatii de functionare normala a creierului. Abordarea aceasta l-a ajutat, Stan castigand pentru a doua oara in cariera o finala de Grand Slam in fata jucatorului sarb, precedenta inregistrandu-se la editia din 2015 a turneului de la Roland Garros.

10,00 este cota la Netbet pentru ca Wawrinka sa se impuna pe zgura pariziana si in 2017!


Atacul de panica se caracterizeaza printr-o stare de anxietate sau frica puternica, ce apare intr-un cadru ce nu prezinta un pericol de moarte, determinand crestrea in viteza a ritmului cardiac, respiratie greoaie si o senzatie de pierdere a controlului.


Stanislas Wawrinka, locul 3 atat in clasamentul general, cat si in cel pe anul in curs, ar putea fi nevoit sa apeleze la aceleasi metode in scurt timp, Turneul Campionilor fiind programat in intervalul 13-20 noiembrie la Londra. Va fi cea de-a patra sa prezenta consecutiva in competitia rezervata celor mai buni jucatori de tenis din anul respectiv.

Urmatorul turneu de Grand Slam este cel de la Australian Open (16-29 ianuarie), acolo unde Stan s-a impus in 2014 dupa o finala cu Rafael Nadal.

12,00 este cota la Netbet pentru ca Wawrinka sa repete la Melbourne performanta de acum 3 ani!


Citeste si:

• Poate in 2017 » Cum e cotata Simona Halep in cele 4 turnee de Grand Slam de anul viitor
• WTA Finals Singapore: Tot ce trebuie sa stii despre Turneul Campioanelor!

Sursa imagine: http://www.sportal.co.nz


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu