Renunta Regina Elisabeta a II-a la tronul Marii Britanii? Vedeti cati bani va poate aduce o posibila abdicare!

Casa Regala a Marii Britanii s-a confruntat in preajma sarbatorilor de iarna cu un moment foarte delicat. Pentru prima oara in ultimii 30 de ani, suverana Elisabeta a II-a nu a putut participa la slujbele oficiate anual de Craciun din cauza unor probleme de sanatate. Neplacutul episod a facut ca dezbaterile legate de o posibila abdicare sa devina din ce in ce mai aprinse. 


Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din lume, si sotul ei, printul consort Philip, isi sarbatoresc de obicei Craciunul la resedinta din Sandringham, Norfolk. O raceala puternica i-a impedicat pe cei doi sa continue traditia si la sfarsitul lui 2016.


elizabeth

Regina s-a remarcat de-a lungul anilor prin respectarea angajamentelor ce deriva din statutul ei, insa o data cu inaintarea in varsta a inceput sa-si reduca activitatea publica. In cursul zilei de marti, 3 ianuarie, Majestatea Sa a transmis prin intermediul purtatorului de cuvant al Palatului Buckingham ca renunta la multe dintre patronaje, printre ele numarandu-se National Society for the Prevention of Cruelty to Children, Save the Children U.K. si turneul de tenis de la Wimbledon, in favoarea Ducesei de Cambridge, Kate Middleton.




Incertitudinea ce planeaza in jurul Palatului Buckingham n-a fost trecuta cu vederea nici de bookmakeri, eFortuna oferind o cota atractiva de 5.00 pentru ca Regina Elisabeta a II-a sa abdice. 


edwIn ciuda deciziilor recente ale Reginei, specialistii in probleme legate de monarhie nu cred ca se poate pune problema renuntatii sale voluntare la tron. Cu toate acestea, publicatia „International Business Times” a sustinut prin vocea lui Chris Riotta ca abdicarea n-ar fi chiar atat de surprinzatoare si anormala, statisticile aratand ca in era moderna nu mai putin de 36 de regi si regine din 44 au cedat domnia din cauza varstei inaintate. Insa istoria monarhiei britanice este una deosebita in privinta abdicarii, Edward al VIII-lea (1894 – 1972) fiind singurul care a renuntat de bunavoie la drepturile Coroanei.


Intra in comunitatea eFortuna si ai un Pariu fara Risc de 300 RON!

Surse photo:

http://www.biography.com

http://blogs.canoe.com

http://ilovufi.blogspot.ro/

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu