AC Milan: Buget de investitii suplimentat de chinezi cu 50 de milioane de euro! Vezi principala tinta a „diavolului”!

Cele mai recente rezultate contabilizate de AC Milan si mai ales castigarea Supercupei Italiei, la Doha, in fata rivalei Juventus Torino, i-au determinat pe conducatorii grupului Sino-Europe Sports, viitorul proprietar al clubului, sa anunte o suplimentare a bugetului de achitii pe care tehnicianul Montella il va avea la dispozitie in iunie 2017. Acesta s-ar ridica la aproximativ 150 de milioane de euro. 

Initial se discutase de o prima transa de 50 de milioane de euro disponibila chiar din luna ianuarie, o buna parte din suma vizand cumpararea lui Fabregas de la Chelsea. Negocierile lente dintre Berlusconi si  Sino-Europe Sports pentru vanzarea echipei au scos, insa, din calcule varianta.

5 tinte

Chinezii care conduc  Sino-Europe Sports vor sa o transforme pe AC Milan din temelii. Presa italiana anticipeaza 5 transferuri de top, care sa intareasca fiecare compatiment in parte. Este vorba de un fundas, doi mijlocasi si doi atacanti. Principala tinta ramane Fabregas, jucator pe care Antonio Conte, tehnicianul lui Chelsea, nu-l mai considera esential in angrenajul echipei. Spaniolul care mai are 2 ani si jumatate de contract cu gruparea de pe Stamford Bridge, ar putea-o costa pe Milan aproximativ 30 de milioane de euro.

1.55 este la Unibet cota variantei prin care Milan se va clasa peste Inter si Atalanta (cea mai buna echipa din Lombardia) la finele sezonului 2016/2017 de Serie A. 

Olivier GiroudNu este singurul nume mare avansat de ziaristii din peninsula. Unul dintre preferatii lui Montella este Milan Bedelj, mijlocasul croat de 27 de an al Fiorentinei, in timp ce tot mai mult zvonuri anunta deschiderea unor negocieri preliminare pentru Mamadou Sakho, fundasul de 26 de ani al formatiei Liverpool. Pe lista se afla si Harry Kane, golgeterul Premier League din sezonul anterior, dar si Olivier Giroud. Atacantul francez are doar 11 aparitii pentru Arsenal in acest sezon. Pe site-urile de specialitate, Giroud este cotat la 20 de milioane de euro.

4.00 are cota AC Milan pentru un finis pe locul 1-3 din Serie A. Pariaza la Unibet – primul pariu de pana la 250 ron este GRATUIT! 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu