Ai noroc, esti avantajat! Scrima ne ofera una dintre cele mai interesante si “ciudate” reguli

Scrima este un sport mai putin popular pe glob, care nu prezinta nici pe departe atat interes precum fotbalul sau tenisul. Noi, romanii, insa, suntem destul de familiarizati cu “arta de a manui armele albe”, datorita bucuriilor pe care ni le-au adus de-a lungul anilor la Olimpiade fetele noastre, in frunte cu Ana Maria Branza.

Ce se intampla insa daca, de exemplu, egalitatea perfecta persista pana la limita completa a perioadei de timp? Ei bine, s-au gasit solutii si pentru aceasta problema!


Regula “norocului”

Conform acestei reguli, daca la finalul timpului regulamentar de joc, ambii combatanti au acelasi scor, se mai adauga un minut de prelungire. Dar aici vine partea ciudata; inainte de startul acelui extra-minut de prelungire, unul dintre cei doi participanti primeste in mod arbitrar un avantaj. Nu un avantaj adaugat la punctaj, ci pur si simplu unul care nu este materializat decat la final, in cazul in care si dupa acel minut de prelungire, combatantii s-ar afla din nou la egalitate.


Olimpiada din 2012, cel mai cunoscut exemplu

Un astfel de caz s-a intamplat chiar acum 4 ani, la Londra, la Olimpiada de vara. Era semifinala olimpica de scrima, intre Germania si Coreea de Sud. Reprezentanta nemtilor, Britta Heidamann se afla la egalitate cu sportiva coreenilor, Shin A Lam, dupa timpul regulamentar de joc. In acel moment, combatanta asiatica a primit in mod aleator acel extra-avantaj. Cu doar o secunda inainte de sfarsitul prelungirilor, cele doua sportive se aflau la egalitate, iar nemtoaica avea nevoie doar de un punct pentru a obtine victoria. Greu de crezut, dar Britta Heidamann a reusit trei lovituri intr-un interval de o secunda, suficiente pentru a obtine un succes controversat.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu