Australian Open incepe in aceasta seara, iar Simona Halep are a 5-a sansa la victoria finala! Gasesti aici principalele cote!

In aceasta seara va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam din an, iar Simona Halep va avea primul meci pe arena centrala! De asemenea, in ciuda faptului ca jucatoarea din Constanta nu a trecut nici macar o data de sferturile de finala de la Melbourne, aceasta este cotata printre favoritele principale.


Debutul de sezon al Simonei Halep

In prima parte a acestui sezon Halep a preferat sa nu evolueze decat la un singur turneu – cel de la Shenzen. Aceasta a fost invinsa insa din primul tur si in ciuda faptului ca celelalte jucatoare din varful ierarhiei mondiale au participat fie la Brisbane, fie la Sydney, Simona doar s-a antrenat. De asemenea, aceasta a declarat faptul ca isi doreste de la aceasta editie a turneului australian doar sa-si intensifice bucuria de joc, neavand un obiectiv bine conturat.

Performantele anterioare reusite la Australian Open

Simona Halep are amintiri cel putin placute de la turneul de Grand Slam ce se desfasoara in luna ianuarie. Aici constanteanca, antrenata de Firicel Tolnai la acea vreme, s-a calificat pentru prima data in faza sferturilor de finala ale unui turneu de Grand Slam (2014,) atunci cand a fost invinsa de catre slovaca Dominika Cibulkova (scor 3-6, 0-6). De asemenea, in 2015 Simona a reusit o noua calificare in sferturile de finala la Melbourne, fiind invinsa de aceasta data de catre rusoaica Ekaterina Makarova (scor 0-6, 4-6).

Posibilitatea revenirii pe podiumul ierarhiei mondiale

Eliminata in editia precedenta inca din primul tur la Austrlian Open de catre chinezoaica Shuai Zhang (scor 4-6, 3-6), Simona Halep nu are practic nici macar un punct de aparat. Astfel, in conditiile in care va ajunge intr-o faza avansata a competiei jucatoarea din Romania isi va putea recastiga un loc intre primele 3 jucatoare ale lumii.

Cotele principale oferite pentru Australian Open

alte cote

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu