Atingeri de geniu! Cine sunt fotbalistii care au sfidat legile fizicii prin executii halucinante

De-a lungul timpului, minunata lume a fotbalului ne-a incantat privelistea cu goluri inimaginabile, atat ale marilor fotbalisti, cat si ale “norocosilor” anonimi. Astfel, in categoria executiilor a caror traiectorie depaseste puterea de intelegere a portarilor, remarcam arhicunoscutul gol al lui Roberto Carlos din lovitura libera, impotriva Frantei, in ’97. Chiar si asa, brazilianul nu este singurul artizan in cadrul acestui capitol, iar nume precum Nillson, Quaresma sau Seedorf merita cu siguranta urcate pe acest piedestal.


Mikael Nillson (Goteborg – PSV, 1993)

Nascut pe 24 iunie 1978 la Ovesholm, suedezul  si-a incheiat cariera in urma cu cinci ani, fara a contura un CV cu adevarat impresionant. Trecut pe la formatii precum Southampton, Panathinaikos sau Brondby, Nillson a bifat totusi un numar important de 64 de prezente in tricoul echipei nationale, pentru care a si marcat de trei ori. Chiar si asa, unul dintre punctele de reper ale carierei sale l-a reprezentat golul senzational marcat in tricoul lui Goteborg, impotriva olandezilor de la PSV Eindhoven.  La scorul de 0-0, suedezul a trasat forma unui bumerang pana in plasa batavilor, impietrind audienta de pe “Nya Ullevi”, intr-un meci in care scorul final avea sa fie 3-0.


Ricardo Quaresma (Portugalia – Belgia, 2007)

Pe vremea cand singurele vedete din nationala Belgiei erau Van Buyten si Fellaini, iar Portugalia practica fotbalul la turatie maxima, maestrul Ricardo Quaresma isi facea bine simtita prezenta in zilele sale de glorie, in urma cu nu mai putin de zece ani. In cadrul unei partide contand pentru calificarile Europeanului din 2008, ibericii au spulberat reprezentativa Belgiei cu scorul de 4-0, intr-un meci in care atractia principala a reprezentat-o insa executia “ireala” a lui Quaresma. In minutul 68, la scorul de 2-0 pentru echipa sa, atacantul care evolueaza si in prezent pentru Besiktas Istanbul, a inventat un exterior de zile mari, care s-a oprit maiestuos, direct in plasa oaspetilor.


Clarence Seedorf  (Real Madrid – Atl. Madrid, 1997)

O adevarata legenda a zonei mediane de joc, olandezul Clarence Seedorf este unicul detinator al statutului de castigator a Ligii Campionilor cu trei cluburi diferite: Ajax, Real Madrid si AC Milan. Desi este recunoscut in mod special pentru perioada petrecuta in tricoul “rossonerilor”, fotbalistul nascut in Suriname a captat intreaga atentie in 1997, intr-un meci disputat de Real Madrid in fata marii rivale din oras, Atletico. Pregatindu-si cu minutiozitate sutul de la peste 40 de metri, batavul a izbutit sa inscrie un gol fenomenal, trimitand balul pe o directie de plutire uluitoare, necaracteristica nici macar jocurilor pe calculator.

Sursa video: youtube.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu