Conte e cu ochii pe starul lui Bayer Leverkusen! Cine este mijlocasul care poate suplini plecarea lui Oscar

Dupa plecarea lui Oscar la clubul chinez Shanghai SIPG, in schimbul colosalei sume de 60 milioane de euro, Chelsea a ramas oarecum descoperita pe postul de mijlocas ofensiv. Desi brazilianul nu mai intrase in calculele tehnicianului Antonio Conte,  londonezii au in continuare nevoie de o piesa importanta la mijlocul terenului, in vederea castigarii titlului in Premier League.


Coordonator de clasa

Hakan Calhanoglu s-a nascut la Mannheim, Germania, pe data de 8 februarie 1994. Desi are atat cetatenie germana, cat si turca, Hakan a ales sa evolueze pentru reprezentativa Semilunei, pentru care a bifat deja 35 de selectii la toate categoriile de varsta, inscriind 12 goluri in tot acest timp. Mijlocasul in varsta de 22 de ani si-a inceput cariera la formatia locala, Mannheim, continuand mai apoi la Karlsruher si Hamburger SV. In vara anului 2014, turcul a fost achizitionat de catre Bayer Leverkusen in schimbul sumei de 14,5 milioane de euro, formatie pentru care evolueaza si in prezent. Inca de la primul sezon in tricoul “aspirinelor”, Calhanoglu a impresionat prin calitatile sale si prin clarviziunea extraordinara in joc. Desi cea mai buna perioada a turcului a fost contabilizata in stagiunea 2014/2015, atunci cand a marcat 8 goluri in 33 de partide pentru Leverkusen, Hakan continua sa confirme si la momentul actual pentru nemti, bifand 4 goluri in 13 meciuri in acest sezon de Bundesliga.

18 milioane de euro este cota actuala de piata a lui Hakan Calhanoglu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com


Citeste si:

Jucator versatilcalha2

Desi pozitia pe care evolueaza in mod normal Calhanoglu este aceea de mijlocas ofensiv, in spatele atacantului, fotbalistul turc a fost folosit din ce in ce mai mult in acest sezon la Leverkusen pe banda dreapta, fie intr-un clasic sistem 4-4-2, fie intr-un sistem 4-2-3-1, in care reprofilarea lui Hakan nu aducea schimbari foarte multe in stilul de joc al acestuia. De asemenea, actualul mijlocas al lui Bayer Leverkusen este recunoscut pentru calitatile sale de executant al fazelor fixe, capitol la care Chelsea nu exceleaza absolut deloc.

Desi vestea monitorizarii lui Calhanoglu de catre londonezi a venit ca o veste surprinzatoare pe piata transferurilor, Manchester United este echipa care il urmareste de mult timp pe fobalistul turc. Conform presei britanice, “diavolii” il monitorizeaza pe Hakan inca de la startul acestui sezon, fara a muta insa decisiv.

1.80 este cota oferita de Unibet pentru ca Chelsea Londra sa castige titlul in Premier League la finalul acestui sezon. De cealalta parte, Bayer Leverkusen primeste o cota astronomica pentru a incheia stagiunea pe primul loc in Bundesliga: 1000.00!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu