Schimbarile cotelor pentru 4 partide au fost extrem de mari in aceasta zi, iar suspiciunile si-au facut loc!

Echipa noastra a facut o serie de analize in domeniul cotelor ce au fluctuat extrem de mult in cursul acestei zile pentru a observa schimbarile foarte mari produse.

Exista meciuri suspicioase – nu neaparat din punctul de vedere al blaturilor si noi facem tot posibilul pentru a le gasi. O partida in care cotele au scazut brusc nu inseamna neaparat faptul ca meciul este aranjat, aceasta scadere putand fi determinata si de factori externi precum accidentarea unui jucator cheie la antrenamentul din ziua meciul.

Fara alte introduceri, echipa Pariuri1x2 a extras urmatoarea lista cu partide a carora cote a scazut substantial in cursul zilei de astazi:

Schimbari semnificative ale cotelor

Suedia – Cupa Suediei

19:15 Lindkpings FK – Trelleborg – in cursul zilei de astazi, cota medie pentru victoria gazdelor era de 8.18, insa, cu putin timp in urma, aceasta a scazut pana la 6.19, inregistrandu-se astfel o scadere de 24%!

Germania – Oberliga Rheinland-Pfalz/Saar

19:30: Hauenstein – Rochling – una dintre partidele echilibrate ale zilei din ligile inferioare din Germania a suferit schimbari importante de cote: gazdele de la Haunstein sunt cotate in acest moment cu 2.83 la victorie, dupa ce, in prealabila, cota lor ajungea pana la 3.40!

Africa – CAF Confederations Cup

22:30: Kawkab Marrakech – Al Ahly Tripoli – o noua partida in care cotele au fluctuant intr-o proportie mare vine din Africa, unde oaspetii de la Al Ahly Tripoli aveau in urma cu 24 de ore o cota de 7.18 la victorie, in acest moment ea fiind listata la 5.39.

Columbia – Liga Auila

02:00: Petrolera – Chico – aici inregistram o scadere de 18% a cotei pentru victoria oaspetilor, care a scazut de la 4.34 la 3.55 in mai putin de 24 de ore!

Inainte de a incheia, echipa noastra tine sa va aminteasca faptul ca daca, de exemplu, cota pentru victoria gazdelor a scazut drastic, victoria acesteia nu este garantata. Totusi, aceste schimbari drastice ne pot pune pe ganduri si punem vedea partida in cauza intr-un alt mod.


Sursa imagine: www.football24.no


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu