Partida Viktoria Plzen – Astra Giurgiu iti poate aduce castiguri importante!

Dupa primele 2 etape din Europa League, Astra Giurgiu ocupa ultima pozitie din grupa E de Europa League. Joi, 20 octombrie, incepand cu ora 22:05, trupa lui Sumudica va intalni Viktoria Plzen in deplasare. Sansele de calificare pentru Astra Giurgiu sunt destul de mici in acest moment, insa, in cazul unei victorii in Cehia, speranta se poate aprinde din nou la Giurgiu.


Clasament grupa E:
AS Roma 4 puncte, Austria Viena 4p, Viktoria Plzen 2p, Astra Giurgiu 1p

La pariuri, echipa noastra pleaca cu sansa a doua in ceea ce priveste obtinerea victoriei in Republica Ceha  joi seara, de la ora 22:05. 8.00 este cota oferita de NetBet pariului 2 solist. Daca Sumudica va reusi sa-si motiveze jucatorii dupa rezultatele nefaste din ultima perioada si, mai ales, daca acesta, impreuna cu intreaga echipa, va putea trece peste problemele din cadrul clubului de ordin financiar, n-ar fi exclus ca presiunea pe care Astra ar putea pune-o pe Plzen sa duca la minim un gol marcat de giurgiuveni.  La NetBet, casa de pariuri care iti ofera un pachet BONUS de Bun Venit in valoare de 1500 ron, varianta oaspetii marcheaza peste 0.5 goluri are cota 1.74.


Citeste si:


8.00 este la NetBet cota pariului 2 solist in Viktoria Plzen – Astra Giurgiu. Pariaza acum varianta si profita de BONUSUL de 1500 ron!

Totusi, nu avem cum sa nu luam in considerare faptul ca Viktoria Plzen este o echipa extrem de solida, aceasta remizand atat cu AS Roma, cat si cu Austria Viena, in primele doua runde din aceasta grupa. In acelasi timp, Plzen nu a pierdut nici macar o partida in ultimele 10 confruntari oficiale disputate, iar din cele 10 partide in 4 Plzen nu a primit gol! La o cota de 1.90 propusa de NetBet se poate miza pe faptul ca Viktoria va termina partida fara gol primit.

Cotele NetBet pentru partida Viktoria Plzen – Astra Giurgiu »»

plzen

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu