Steaua pierde un jucator de baza. Becali doreste alti patru fotbalisti

steaua - gigi becali

Gigi Becali a declarat ca un titular a fost vandut, in Grecia, pentru un milion de euro. El a anuntat si jucatorii pe care Steaua incearca sa ii aduca in acest moment.


Steaua ramane fara Adi Popa

adi-popa-2Gigi Becali a anuntat vanzarea jucatorului de 28 de ani. Acesta va merge la Panathinaikos, in schimbul sumei de 1.000.000 euro, conform declaratiilor patronului.

Jucatorul a primit din partea Stelei o oferta de prelungire a contractului, pentru suma de 15.000 de euro pe luna, dar a refuzat. Fiind in ultimele sase luni de contract, daca nu era vandut acum, Popa era liber sa plece in vara fara ca Steaua sa primeasca vreun ban.

Tintele lui Becali

Becali ii vrea pe Balasa, Celeban, Matel si Budescu.

Transferul lui Matel este cel mai dificil, intrucat Dinamo Zagreb vrea un milion de euro in schimbul sau. Suma este una prohibitiva pentru Steaua si daca nu poate fi negociata, jucatorul nu va ajunge in Ghencea.

Alte solutii pentru defensiva ar fi Celeban si Balasa. Piotr Celeban, fostul fotbalist al Vasluiului, are acum 31 de ani si Becali considera ca ar fi o piesa importanta pentru Steaua. Balasa, fostul viitor de la Viitorul, joaca acum in Serie B, sub forma de imprumut de la Roma. El a fost dorit si in trecut de Steaua, dar la momentul respectiv jucatorul a ales sa ramana la echipa din capitala Italiei. Balasa poate acoperi doua pozitii: cea de fundas central si cea de fundas dreapta.

In acelasi timp, Becali a anuntat ca se afla in negocieri si cu Budescu, de la care asteapta un raspuns astazi.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu