Performanta
Ponturi
Total ponturi 10351 Castigate 5912 Pierdute 4178 Returnate 261 HIT RATE 59.64% Rata Profit -2.40%
Performanta
Bilete
Total bilete 840 Castigate 370 Pierdute 469 Returnate 1 HIT RATE 44.17% Rata Profit -6.43%

Catalin Feraru a obisnuit in ultimii ani sa alimenteze site-ul wwwpariuri1x2.ro, dar si emisiunea ”Un Pont pe Zi”, cu pronosticuri din alte competitiții decât cele clasice si pariate in mod curent. Catalin extrage pronosticuri de top din handbal, baschet, MMA, dar mai ales tenis. Pentru cei care urmaresc site-ul www.pariuri1x2.ro, Catalin a devenit un reper in ceea ce priveste nivelul calitativ ridicat al pariurilor pe tenis, oferite de tipsterii din Romania. Sugestiile sale sunt insotite de intuitia unui parior ce nu tine cont de trend sau de statistici, ci de cunostinte pure si feeeling desavarsit.

Catalin are de gand sa incurajeze pariorii din Romania sa iasa din clasicul „1X2” si sa incerce mai multa variatie in biletele pe care acestia le plaseaza. Variatie, dar si disciplina, pentru ca in opinia lui Catalin, niciun combo nu trebuie sa includa mai mult de 2 sau 3 evenimente selectate.

Pronosticurile sale cauta, de multe ori, sa se diferentieze fata de ponturile oferite de alti tipsteri. Cand oferta este bogata, acesta prefera pariurile „neconventionale”, cum ar fi procentajul servciului pe care un jucator il va avea la finalul unei partide de tenis, numarul de puncte pe care un jucator de baschet il va avea la finalul unui meci sau alte variante de acest tip. De altfel si sloganul lui Catalin evidentiaza aceste caracteristici: „Pariem diferit si nu ne ferim de nimic!”

  • PERFORMANTA
  • Profit: +1234 unitati
  • Ponturi: 20178