Pronosticuri sportive » Variantele din hochei extrase de Marius sunt AICI! Vezi ce va paria colegul nostru in drumul spre a doua zi consecutive cu 100% „verde”!

Boby Hochei ponturi pronosticuri
Autor: Boby.MariusLeave a Comment
0 0

Salut tuturor! Astazi, in drumul spre „verde”, am selectat din nou 3 variante de pariere din hochei! De aceasta data, selectiile zilei vin din Rusia si din SUA!

Pariuri hochei

Inainte de a va prezenta variantele din aceasta zi, va subliniez faptul ca toate cele 3 pariuri de ieri au fost CASTIGATOARE! Astfel, dupa o zi 100% „verde”, nu am cum sa nu privesc cu optimism maxim oferta zilei!

Primele doua pariuri alese ne trimit in Rusia, unde se joaca, printre altele, meciurile TSKA Moscova – Jokerit si Dinamo Moscova – Dinamo Riga. Pentru fiecare dintre acestea am ales un pariu bazat pe numarul golurilor, ce ne poate aduce profit indiferent de numele formatiei ce se va impune la finalul timpului destinat partidelor. Raman in zona golurilor si pentru al 3-lea pronostic, unde voi investi in disputa dintre Boston Bruins – Philadelphia Flyers. Inainte de a incheia va amintesc ca selectiile mele pot fi mizate atat „single”, cat si in „combo”, in functie de dorintele fiecaruia. Mult succes!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!Pariază pe hochei cu 300 lei bonus!


Marius – Statistica hochei:
Ianuarie: 41-W 00-V 27-L
Total : 1361-W 44-V 657-L


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu