Dueluri aprige pentru supraviețuire la final de săptămână în fotbalul european

bilet cota 25

Finalul de săptămână propune mai multe meciuri cu miză importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, fie că vorbim de duelul Dinamo – FC Voluntari din Liga 1, sau de partide din campionatele de top ale Europei. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 25!

Din oferta Betano de vineri 26 aprilie am ales cinci meciuri de fotbal din Liga 1 și campionatele de top din Europa, și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri – Peste/Sub și Ambele echipe înscriu – Da/Nu.

Dinamo – FC Voluntari (20:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.85)

Doar două puncte le separă pe Dinamo și FC Voluntari înaintea meciului direct din etapa a 7-a în playout. Ambele echipe au o singură victorie în ultimele cinci etape, cu mențiunea că Voluntari n-a obținut decât două puncte în precedentele patru runde. Dinamo a obținut patru victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri de pe teren propriu în campionat. Ilfovenii au pierdut patru din ultimele cinci meciuri în deplasare. Dinamo a câștigat patru din ultimele cinci meciuri directe cu Voluntari, inclusiv cele două partide din sezonul regular, cu 3-2 în deplasare și 1-0 pe teren propriu.

Montpellier – Nantes (22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.07)

Trei din ultimele patru meciuri disputate de Montpellier în Ligue 1 s-au încheiat cu mai puțin de 2.5 goluri marcate. Nantes a marcat doar 28 de goluri în cele 30 de etape de până acum. Nicio altă echipă n-a înregistrat mai multe remize decât Montpellier în acest sezon. O singură echipă a marcat în ultimele cinci meciuri directe.

Bochum – Hoffenheim (21:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.70)

Bochum a pierdut doar două din ultimele 12 meciuri de pe teren propriu. În plus, Bochum a înregistrat nu mai puțin de 12 remize în actualul sezon de Bundesliga. Patru din ultimele șase meciuri din campionat pentru Hoffenheim au avut patru sau mai multe goluri. Aflată pe loc retrogradabil, Bochum e obligată să câștige pentru a păstra șanse de salvare, deși n-a mai câștigat de opt meciuri.

Frosinone – Salernitana (21:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 2.32)

Fără victorie de 12 etape, Frosinone este condamnată să câștige duelul cu ultima clasată din Serie A pentru a păstra șanse de salvare. Câte un punct au obținut fiecare dintre cele două echipe în ultimele cinci meciuri din campionat. Fiecare dintre ultimele șapte meciuri directe au avut sub 2.5 goluri, iar rezultatul de 1-1 s-a repetat de trei ori în acest interval.

Real Sociedad – Real Madrid (22:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.72)

Cu moralul ridicat după victoria din El Clasico, Real Madrid are prima șansă în deplasarea de la San Sebastian pe un teren unde a obținut o victorie în ultimele trei meciuri. În tur, Real Madrid a câștigat pe teren propriu (2-1), după ce sezonul trecut Real Sociedad se impusese pe Anoeta, cu 2-0. Cinci din ultimele șapte meciuri directe au fost de sub 2.5 goluri. Real Madrid este a doua echipă din primele cinci campionate ale Europei la numărul de goluri primite în actualul sezon. Doar Inter Milano a încasat mai puține goluri până în acest moment al sezonului.

Cote peste 25!

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 25.97 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.298,91 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 187,34 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Bundesliga, La Liga, Serie A sau Ligue 1.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu