Lokomotiv Pamir – Faizkand | Diferenta de valoare! Cota 1.65 suna bine in prima etapa din Tadjikistan

Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
1 0

Duminica, de la ora 14:00, Lokomotiv Pamir primeste vizita lui Faizkand, in etapa inaugurala a sezonului din Tadjikisan. E o tara din care obtinem greu informatii fotbalistice, insa miscarea de cote indica un rezultat bun pentru gazde, desi nu vorbim de o echipa cu pretentii.

Cotele partidei (eFortuna)
Lokomotiv Pamir – Faizkand
1.65 3.60 4.50

De obicei, Lokomotiv e implicata in meciuri generoase cu spectacolul. Drept urmare, in ultimele 7 partide ale lui Tamir s-au inscris de fiecare data peste 2.5 goluri! Au fost victorii cu Kuktosh (6-0) si Istarashvan (2-1), dar si esecuri cu Istiqlol Dushanbe (3-4, 0-6 si 0-4).

Totusi, trupa din capitala tarii este la un nivel mult mai mare decat restul echipelor, iar aceste rezultate nu sunt neaparat elocvente la meciul de duminica. In schimb, Faizkand nu este o echipa de top a tarii, din contra, iar ultimele amicale au fost modeste.

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu