25 lei Pariu Gratuit la validarea contului Betfair!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Betfair vine cu o oferta de neratat! Agentia ofera 25 RON pariu bonus tuturor clienților care au un cont înregistrat la Betfair începând cu 2 Noiembrie 2020 și nu și-au validat contul de joc prin verificarea identității. Oferta valabila pana pe 31 decembrie 2020!

Nu ai cont la Betfair? Deschide-ti chiar acum unul accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Automat beneficiezi si de bonusul de 500 RON oferit de Betfair.

Ce trebuie sa faci pentru a primi 25 lei Pariu Gratuit la validarea contului?
  • Click aici si intra in contul tau Betfair, acceseaza „Detaliile mele” »» Upload documente si trimite la Betfair o copie față-verso a cărții de identitate națională pentru a face dovada identității
  • Cartea de identitate națională trebuie să fie emisă de o autoritate locală (sau agenție guvernamentală) și trebuie să conțină o fotografie și data nașterii.
  • Verificare contului trebuie facuta pana pe 31 decembrie 2020
  • Trebuie să rulezi bonusul o dată pe orice piață Sportsbook. Bonusul trebuie să fie rulat și să aibă toate pariurile soluționate în maxim 30 de zile de la acordare.

25 lei Pariu Gratuit »» Click aici!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu