La Betano, un meci pierdut înseamnă BILET CÂȘTIGĂTOR!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Când pierzi la limită, cu Betano de fapt nu pierzi! Plasează un pariu multiplu (intre 5 și 10 variante) pe fotbal sau baschet și, dacă nu iți iese un singur meci, Betano iți inapoiază banii!

Cum pot beneficia de oferta?

Totul este foarte simplu. Trebuie doar sa-ti deschizi un cont la Betano si sa plasezi biletele tale. Nu uita ca dupa ce-ti deschizi contul la Betano, automat poti incasa bonusul de 500 de lei oferit de agentie! Click aici!

Deschide-ti cont!

Ce conditii trebuie sa indeplineasca biletul?

  • Cota minimă pe meci este de 1.65
  • Oferta este valabilă doar pentru competițiile:
    – Fotbal: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, Calificari la Campionautl Mondial – Europa (masculin)
    – Baschet: FIBA Cupa Mondială de Baschet (începând cu runda a 2-a), Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket
  • Oferta este valabilă doar pentru pariurile de tipul: Fotbal –  1X2, Sub/Peste, GG/NG și Baschet – Victorie, Handicap, Sub/Peste
Oferta AVANS DOUA GOLURI

Agentia Betano mai vine in sprijinul pariorilor, cu o campanie excelenta. Oferta „Avans de 2 Goluri” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe Rezultatul Final, ca gazdele sau oaspeții să câștige. În acest caz, dacă echipa pe care ai pariat va conduce în orice moment al meciului cu două goluri, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Deschide-ti cont!


 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu