TU ESTI CAPITANUL NATIONALEI ROMANIEI: Poarta banderola si mergi la finala Euro 2020 de la Londra!

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
0 0

Ne pregatim de marele meci! Romania – Spania , cu emotii, pariuri, surprize si un capitan surpriza al „tricolorilor”!


România- Spania 7.90 4.45 1.45
Pariaza la Fortuna: Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON. Click aici!


Unul din liderii naționalei, Ciprian Tătărușanu a declarat într-una din declaratiile premergatoare duelului cu Spania (5 septembrie), ca cei 50.000 de fani prezenți pe „Național Arena” vor avea parte de o surpriză în ceea ce privește căpitanul.
„Cu Spania va fi un căpitan surpriză. Antrenorul decide cine este capitanul echipei naționale, dar suporterii vor avea o surpriza la meciul de joi”, a declarat Ciprian Tătărușanu.

Declarația le-a dat fanilor dreptul să viseze, fiecare din cei prezenți pe „Național Arena” urmând a fi pentru 90 de minute căpitanul României.

Astfel, cei prezenți pe „Național Arena” vor avea șansa de a participa la un concurs initiat de agentia Fortuna, sponsor al nationalei, care va avea ca premii 11 excursii VIP la finala EURO 2020.

Fanii „tricolorilor” care vor fi prezenți pe stadion, vor găsi pe scaune câte o banderolă de căpitan (n.r.simbolică) și vor putea astfel participa la acest concurs al cărui premii sunt 11 excursii VIP la finala EURO 2020.

Cum particip la promotie?

Pasii de urmat pentru a te inscrie in campania initiata de Fortuna sunt foarte simpli. De mentionat si faptul ca la campanie participa toate biletele necastigatoare jucate la agentiile Fortuna, online sau terestre. 

  • Inscrie-te in campanie utilizand acest link special! Dupa ce te-ai inscris pe site, nu uita ca ai acces la bonusul Fortuna de 500 lei!
  • Introdu biletele necâștigătoare din online și agenție sau/și
  • Trimite discursul tău de căpitan
  • Urmărește tragerile la sorți din fiecare zi de joi

Castiga bilete VIP la finala Euro 2020!

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu