DERBY in BUNDESLIGA si 50%BONUS la depunere! Cu 2 Bonusuri, 100% te vei juca mai mult!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Marti, 26 mai, incepand cu ora 19:30 avem derby in Bundesliga, iar PublicWin vine cu o oferta de nerefuzat! Depune astazi si primesti 50% BONUS până la maxim 300 RON!

In plus, poti participa la concursul organizat de PublicWin pe pagina lor oficiala de Facebook. Indica corect rezultatul meciului Dortmund – Bayern si PublicWin te va premia cu un BONUS SURPRIZA. Mai multe detalii aici!

ALEGE VALOAREA BONUSULUI TĂU

Bonusul va reprezenta 50% din valoarea primei depuneri din ziua de marţi, 26.05.2020, până la maxim 300 RON. Exemple:

  • Se depun 100 RON, se va primi un bonus de 50 RON!
  • Se depun 600 RON, se va primi un bonus de 300 RON!
  • Se depun 2000 RON, se va primi un bonus de 300 RON!

Daca inca nu ai un cont la PublicWin, iti poti deschide unul chiar acum, utilizand acest link special. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, poti solicita 100% BONUS până la 1000 RON pentru pariuri sportive!

Deschide cont »» 100% BONUS pana la 1000 RON!


ACORDAREA BONUSULUI

Bonusul va fi virat în contul dumneavoastră automat, după efectuarea depunerii.
Bonusul virat in cont trebuie activat, in termen de 15 zile de la acordare, prin plasarea de pariuri cu bani reali îndeplinind următoarele condiţii:

  • cota minima per eveniment pariat 1.30
  • minim 5 evenimente pe bilet.

Ulterior plasarii unui pariu cu bani reali in condiţiile mai sus mentionate se va activa o parte din bonusul disponibil. Valoarea bonusului activat va reprezenta 25% din suma pariată. Bonusul activ poate fi pariat avand minim 6 evenimente pe bilet, cota minima pe eveniment 1,30.

 

Daca esti nou la PublicWin, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: PublicWin


Lasa un comentariu