25 RON FREEBET pentru derby-urile Real Madrid vs Sevilla, Napoli vs Fiorentina si Liverpool vs Manchester United!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

In acest weekend vor avea loc partidele: Real Madrid vs Sevilla, Napoli vs Fiorentina sau Liverpool vs Manchester United. Cu ocazia acestor confruntari, Netbet iti propune o cale prin care poti obtine GRATUIT un freebet de 25 RON!


Pariază la NetBet pe derby-urile weekend-ului  si castiga un freebet de 25 RON!

Acum, daca pariezi prin optiunea „creare pariuri” de pe telefon minim 25 RON vei primi un freebet de 25 RON din partea NetBet!

Cum poti beneficia de oferta?

1 Intra in contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.

2 Plasează un pariu Pre-live de 25 RON pe meciul oricare dintre cele 3 derby-uri prin opțiunea Creare Pariu.

3 Un FREEBET de 25 RON va fi creditat în contul tău după plasarea pariului eligibil.

NOTĂ: Pariurile pot fi plasate de pe mobil sau tabletă. Înscrierea nu este necesară, clienții trebuie să plaseze un pariu de 25 RON pe oricare din cele 3 partide mentionate prin opțiunea „Creare Pariu”. Cota minimă a biletului creat trebuie să fie 4.00. Numărul minim de selecții Pre-match prin opțiunea Creare Pariu este 3.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu