Fulham – Liverpool: Castiga simplu 200 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Dupa succesul clar de la Munchen si calificare in sferturile Ligii Campionilor, Liverpool lupta pentru o noua victorie, de aceasta data in campionat, la Fulham. Pariaza pe victoria ”cormoranilor” la cota marita de Betfair, pentru toti noii utilizatori: 40, in loc de 1.25 cat este in mod normal!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum pot beneficia de cota marita pe FULHAM – LIVERPOOL?

  1. Poţi lua parte in aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNIU. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNIU plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Fulham – Liverpool (17/03) şi alege să câştige Liverpool. 
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu