Fulham – Manchester United: Pariază la COTĂ 50 pe victoria oaspeților!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Fulham – Manchester United se va disputa miercuri, 20 ianuarie, incepand cu ora 22:15 în runda cu numarul 18 din Premier League. De remarcat este faptul ca formatia oaspete este neinvinsa in ultimele 12 etape din competitia interna.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Fulham – Manchester United. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta Manchester United sa castige la cota 50. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe MANCHESTER UNITED SA CASTIGE la COTĂ 50?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNSR: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Fulham – Manchester United (20/01/2021) si alege MANCHESTER UNITED SA CASTIGE
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

MANCHESTER UNITED sa castige COTA 50!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu