Implineste-ti visul: Castiga pachete VIP si bani de cheltuiala la meciurile din Champions League!

Castiga o excursie vip la un meci de UCL
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Visul oricărui fan al fotbalului este să vadă live un meci din Champions League chiar de pe cele mai faimoase stadioane din lume, cum ar fi Bernabeu sau San Siro.

Unibet, o agentie care apreciaza pasiunea pentru fotbal, ți-a pregătit o promoție exclusivă. Îndeplinește 6 misiunile fotbalistice și poți câștiga o excursie de vis la orice meci din Champions League la extragerea noastră cu premii + 1.500 € bani de cheltuială pentru călătorit și cazare! 

Optează acum dacă vrei și tu un Unibet Pass – biletul tău pentru o experiență unică!

Cum particip?

Nu ai de indeplinit formalitati speciale pentru a intra in lupta pentru excursia ta de vis. Urmeaza doar pasii simpli indicati mai jos.

  • Deschide-ti un cont la Unibet accesand acest link. Automat beneficiezi si de bonusul de 300 lei oferit de agentie!
  • Opteaza pentru promoție – Click aici
  • Îndeplinește misiunile de mai jos pentru a te califica la extragere..
  • După fiecare rundă de meciuri, va avea loc o extragere, unde poți câștiga pachetul VIP. Vom oferi în total 6 pachete VIP.

    Indeplineste-ti visul!


Pachetul VIP include:

  • 2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League.
  • 1.500 € bani de cheltuială pentru călătorit și cazare.

Câștigătorii vor fi contactați în fiecare zi de vineri.

PROVOCĂRILE FOTBALISTICE:

RUNDADATAMISIUNIPREMIUL EXTRAGERII
116-18 septembriePariază 30 RON la pariuri sportive și 30 RON în cazinou (la sloturi sau în cazinoul live).2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
230 septembrie-2 octombriePlasează un pariu de minim 6 RON cu funcția ‘Creare pariu’ pe un meci din Champions League.2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
321-23 octombriePlasează un pariu live pe fotbal de minim 30 RON.2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
44-6 noiembriePariază minim 30 RON pe orice piață de marcator (primul, ultimul, oricând).2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
525-27 noiembriePlasează un pariu multiplu pe fotbal (miza minimă – 30 RON).2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
69-11 decembriePariază 30 RON la pariuri sportive și 30 RON în cazinou (la sloturi sau în cazinoul live).2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu