Misiunea națională: EURO! Castiga un FULLBET de 50 ron!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

14 și 15 noiembrie sunt datele în care fotbalul românesc se conectează la două meciuri foarte importante: naționala mare joacă împotriva Suediei o partidă decisivă pentru calificarea la EURO 2020, iar România U21 întâlnește Finlanda în preliminariile pentru EURO 2021. 180 de minute de suspans, victoria e obligatorie, iar Full Bet-ul nu lipsește!

Pentru a participa la Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano sau deschide-ti acum unul utilizand acest link. Automat beneficiezi de bonusul de 500 lei oferit de agentie!

  1. Plasează 3 pariuri single (NU bilete de pariuri) pe România U21 – Finlanda U21 (14/11, ora 20:00) si/sau România – Suedia (15/11, ora 21:45)
  2. Cotă de minim 1.50 per selecție
  3. Miza de minim 50 de lei pe pariu.

și primești un Full Bet în valoare de 50 de lei, dacă cel puțin două dintre cele trei pariuri nu sunt câștigătoare.

Participa la misiune!

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu