Nu ti-a iesit pariul si a fost penalty in meci? »» Primesti miza inapoi!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

La Cupa Mondială s-au acordat multe penaltyuri și datorită sistemului VAR, acesta a fost un subiect de discuție important în cadrul turneului. S-a anunțat că majoritatea cluburile au votat împotriva sistemului VAR pentru campionatele naționale. Știm cu toții cum este să pierzi pariul din cauza unei erori defensive sau a unei greșeli de arbitraj, așa că în acest sezon Unibet va restitui toate pariurile pierdute dacă se acordă un penalty.

Cum funcționează?
  • CLICK AICI si plasează un pariu pre-meci pe Primul/ultimul marcator, Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Scorecast pentru orice Wincast
  • Unibet va rambursa toate pariurile pierdute cu o miză de cel puțin 25 RON, până la 500 RON dacă se acordă un penalty
  • Mizele vor fi rambursate în conturi în termen de 48 de ore de la încheierea meciului.
  • Oferta se aplică pariurilor plasate pe orice meci din Liga Campionilor, Anglia – Premier League și Spania – La Liga din meniul de cote pentru pariuri sportive.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu