O data-n an! Barcelona primeste cota 15 pentru un succes la Betis » Aici ai toate detaliile »»

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Daca in Cupa Spaniei situatia se prezinta putin diferit, intrecere fiind abordata cu multe rezerve, in campionat Barcelona nu are rivale pe masura. In runda cu numarul 20, Messi si compania joaca in deplasare la Betis, formatie ce a cunoscut esecuri recente extrem de dure in compania ”gigantului” catalan. In ciuda acestui fapt, la Betfair, Barcelona are cota 15 (!!) pentru un succes cu Betis!

Barcelona – Cota 15 pentru o victorie cu Betis: Pariaza ACUM! Click aici »»
  1. Înregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZFBNAK . Click aici » Doar astfel te poti califica la promotie. 
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selectie) înainte de începerea partidei Real Betis v Barcelona (21.01.18, ora 21:45) si alege să castige BARCELONA.
  3. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul in cele 90 de minute)
  4. Miza maximă care se califică este de  5 RON. Poti să plasezi o miză mai mare, dar doar 5 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită
  5. Dacă pariul este castigator miza pariului initial va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu