Pariaza pe Barcelona in meciul cu Sevilla si castiga 200 ron!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Sevilla, surpinzatorul lider din La Liga dupa disputarea a 8 etape, poate fi detronat chiar in acest meci. Barcelona ocupa locul 2, la o singura lungime de trupa andaluza. Ascendentul moral este de partea echipei lui Messi, castigatoare a 6 din ultimele 7 meciuri directe. Cota pentru 1 solist in jocul de sambata seara, a fost majorata de agentia Betfair, de la 1.33, la 40 »» Profita!

Cum pot beneficia de cotele mărite?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNGC. CLICK AICI pentru a beneficia de oferta!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei  Barcelona v Sevilla şi alege să câştige BARCELONA.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu