Câstigă cu Euro un ceas de lux de 35.000 RON, mii de lei în premii cash și pariuri gratuite!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

La Unibet, Campionatul European de fotbal este sărbătorit cu premii incredibile – un ceas de lux de 35.000 RON, premii în cash de până la 7.500 RON și Pariuri gratuite!

Tot ce trebuie să faci este să plasezi pariuri câștigătoare pe orice sport în intervalul 11 iunie – 23 iunie, iar primii 30 de jucători cu cel mai mare câștig net (câștig – miză) vor câștiga premiile incluse în fondul de premiere.

Intră și tu în cursa pentru un ceas de lux, premii excelente în cash și pariuri gratuite!

Cum se joacă:

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acum unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

•    Optează aici sau pe butonul de mai jos pentru promotie și plasează pariuri pe orice sport în perioada promoției. Toate pariurile câștigătoare se iau în considerare.
•    Primul jucător cu cel mai mare câștig net (câștig – miză) va câștiga un ceas de lux, iar următorii 29 de jucători din clasament vor câștiga premii conform tabelului de mai jos.

Optează!

Fond de premiere:

LocPremiu
1Ceas de lux
27.500 RON cash
35.000 RON cash
42.500 RON cash
5-101.000 RON cash
11-20Pariu gratuit 200 RON
21-30Pariu gratuit 100 RON

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu