Spania – Polonia: Ibericii au COTĂ 40 la victorie »» Pariază acum!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Spania – Polonia se va disputa sambata, 19 iunie, incepand cu ora 22:00 într-o partida Grupa E de la EURO 2020. Meciul se va juca pe Estadio de La Cartuja din Sevilla.

In prima etapa, gruparea iberica a remizat 0-0 cu Suedia, in timp ce Polonia a pierdut surprinzator cu Slovacia, 1-2. Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Spania – Polonia. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta Spania sa castige la cota 40. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe SPANIA SA CASTIGE  la COTĂ 40?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNTZ: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Spania – Polonia (19/06/2021) si alege SPANIA SA CASTIGE
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

SPANIA SA CASTIGE COTA 40!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu