Super pariul etapei din Liga 1: CFR are cota 35 pentru un succes cu Gaz Metan!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

CFR Cluj duce o lupta apriga pentru titlu cu Universitatea Craiova. Luni, in etapa a 7-0a din play-off, clujenii au o singura tintă, victoria, contra Mediasului, ultima clasata din top 6! In ultimul meci direct disputat in Gruia, CFR a trecut de ”găzari” cu 3-0!

Pariaza la Betfair pe o noua victorie a CFR-ului in fata lui Gaz Metan, la o cota fantastica oferita de agentie tuturor noilor utilizatori. Primul pariu pe succesul clujenilor primeste o cota marita de 35, daca urmezi pasii indicati mai jos. Miza maxima admisa in promotie este 5 lei.

Cum pot paria pe CFR Cluj la cota 35?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNQX: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei CFR Cluj – Gaz Metan Medias (13/07/2020.) si alege sa castige CFR Cluj.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza pe CFR Cluj la cota 35!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu