Bani gratis de pariat » 50 RON Free Bet daca pariezi pe tenis!

Tenis Freebet
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Turneele de tenis ce se desfasoara in aceasta perioada iti pot umple buzunarele! Netbet este pregatita sa ofere cele mai bune promotii pentru maximizarea profitului! Acum, poti catiga saptamanal un Free Bet de 50 RON cu ajutorul partidelor din „sportul alb”!

Ai pierdut biletul combo pe tenis din cauza unei singure selecții?

La NetBet primești săptămânal UN FREE BET dacă biletul tău combo cu minim 4 selecții din tenis e pierdut din cauza unui singur meci!

Cum pot beneficia de oferta?
  • Intra in contul tau Netbet – daca nu ai unul, deschide-ti unul prin acest link special;
  • Plasează un bilet combo PRE-LIVE cu minim 4 selecții în valoare de cel puțin 20 RON și cu o cotă minimă de 1.5 / fiecare selecție pe meciuri de tenis!
  • Dacă biletul tău este pierdut la un meci, NetBet îți returnează miza sub forma unui FREEBET de până la 50 RON pe care îl poți juca pe un bilet LIVE sau PRE-LIVE cu selecții din tenis.

50 lei Free Bet »» Click aici

Pariu Gratuit de 50 RON pe tenis

Pariu Gratuit de 50 RON pe tenis


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu