Tottenham – Liverpool: Victoria „cormoranilor” are cotă 50!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Tottenham – Liverpool se joaca sambata de la ora 19:30 si se anunta o partida extrem de interesanta. Pentru acest meci, Betfair a pregatit o oferta excelenta. Pariaza 2 solist la o cota marita de 50, fata de 1.67 cat este in mod normal. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru Tottenham – Liverpool?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOE: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Tottenham v Liverpool şi alege să câştige LIVERPOOL.
  3. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  4. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare. 

Pariaza AICI! COTA 50 pe victoria oaspetilor!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu