Preliminariile Campionatului Mondial: Avancronica grupei I: Islanda si Croatia lupta pentru o calificare directa!

Duminica, 11 iunie, va avea loc cea de-a sasea runda de calificari din cadrul grupei I. Derby-ul etapei va avea loc la Reykjavik, acolo unde Islanda va primi vizita Croatiei. In schimb, Ucraina si Turcia vor incerca sa obtina toate punctele in deplasarile pe care le vor efectua in Finlanda , respectiv Kosovo.

19:00 Finlanda – Ucraina | 4.50 3.35 1.85 la Unibet

Gazdele au avut o campanie de calificari mai mult decat dezamagitoare pana in prezent, reusind sa adune un singur punct, pe teren propriu, cu Kosovo. Mai mult, in ultimele sase partide disputate au reusit sa marcheze doar doua goluri. Si asta doar in amicalurile dispute contra Marocului si Austriei. De altfel, victoria cu Maroc, scor 1-0, a fost singura din ultimele 17 meciuri disputate! De partea cealalta, dupa infrangerea din Croatia, oaspetii au coborat pe locul 3 in grupa. Pentru moment, nimic nu este pierdut pentru trupa lui Shevchenko, insa o victorie pe teren nordic este mai mult decat necesara.

21:45 Islanda – Croatia | 3.75 3.35 2.05 la Unibet

Fara indoiala, derby-ul grupei se va disputa la Reykjavik. Cu 13 puncte obtinute si doar un singur gol primit, croatii incearca sa-si consolideze prima pozitie chiar si printr-un simplu egal. Croatia a pirdut ultimul meci oficial, in timp regulamentar, in toamna lui 2015 la Oslo, in fata Norvegiei. In schimb, Islanda spera sa continue seria victoriilor si sa relanseze lupta pentru primul loc, dupa ce inluna martie s-a impus in Kosovo (calificari), dar si in Irlanda (amical). Ar fi prima victorie reusita de islandezi in cele sase meciuri directe.

21:45 Kosovo – Turcia | 14.00 6.00 1.20 la Unibet

La prima vedere, cea mai usoara misiune in aceasta runda pare a o avea reprezentanta semilunei. In fata unei nationale mai mult decat modeste, Turcia ar trebui sa se impuna fara prea multe probleme. De altfel, fara o victorie in aceasta partida, otomanii isi pot ruina sansele de calificare. Singurul rezultat pozitiv inregistrat de Kosovo in aceste calificari, a venit pe terenul Finlandei (1-1). A fost singurul punct ontinut intr-un meci oficial. In cele patru infrangeri inregistrate a primit de fiecare data cel putin doua goluri.


Citeşte şi:

grup

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu