Alibec-Budescu la FCSB, cel mai LETAL DUO din ultimii ani in Liga 1? COTA 12.00 pentru un astfel de scenariu!

viktoria plzen - fcsb

Dupa doi ani de seceta in Liga 1, in cadrul carora campioane au fost pe rand, Astra Giurgiu si Viitorul Constanta, FCSB e pregatita sa puna din nou stapanire pe campionatul Romaniei. In perspectiva acestui scop, “ros-albastrii” i-au achizitionat deja pe doi dintre cei mai buni jucatori ai Astrei Giurgiu, Constantin Budescu si Junior Morais, iar campania de transferuri continua, conform declaratiilor patronului George Becali, care intentioneaza sa obtina si semnatura veteranului Filipe Teixeira.


Promotia “Pariuri de la utilizatori” continua

Asa cum ati aflat de pe site-ul nostru, promotia lansata in urma cu aproximativ cinci saptamani de catre agentia de pariuri on-line Winmasters, “Pariuri de la utilizatori”, continua sa aiba un adevarat succes. Astfel, precum pariurile oferite de catre redactia noastra, precum cele pe nationala Romaniei sau pe Dinamo, oferim o cota senzationala pentru un scenariu complet realizabil in sezonul viitor din Liga 1.

Astfel, cei care cred intr-un sezon de exceptie pe care-l vor traversa starurile FCSB-ului, Denis Alibec si Constantin Budescu, pot beneficia de o cota de 12.00! In acest context, cei doi ar trebui sa marcheze impreuna peste 30 de goluri in stagiunea viitoare din Liga 1, incluzand si play-off-ul. La urma urmei, exista sanse realiste pentru ca o asemenea desfasurare a ostilitatilor sa aiba loc, avand in vedere relatiile bune de joc pe care cei doi le-au intreprins inca de pe vremea in care evoluau pentru gruparea din Giurgiu. Anticipand un monopol al “ros-albastrilor” in sezonul 2017/2018, nimic nu e imposibil.

wms ali

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu