Castigatoarea trofeului se decide la Stockholm! Care sunt cotele finalei UEFA Europa League si ce varianta listata la 2.70 merita incercata

Doar zece zile ne mai despart de startul ultimului act al acestei editii de UEFA Europa League.  Astfel, intr-o finala in care Manchester United si Ajax Amsterdam se vor lupta pentru marele trofeu, absolut orice se poate intampla, in ciuda faptului ca englezii, calauziti de Jose Mourinho, sunt marii favoriti ai intalnirii, in opinia bookmakerilor si nu numai.


Marea lupta de pe “Friends Arena”

Finala din acest an va avea loc in Stockholm, capitala Suediei, pe stadionul “Friends Arena”. Numele arenei a fost dat in urma unei campanii impotriva violentei, iar capacitatea este una mai mult decat multumitoare:  50.653 de locuri. In ciuda acestui fapt, fanii lui Manchester United au fost extrem de suparati in urma deciziei UEFA de a le acorda acestora doar 9.500 de tichete pentru marea finala.


Citeste si:

Chinuiti pe un drum facil

Nu putem sa nu folosim o comparatie intre parcursul lui Liverpool din sezonul trecut UEFA Europa League si cel al lui United. Astfel, observam cu usurinta faptul ca, in fazele eliminatorii, Liverpool a avut parte de un parcurs infinit mai greu fata de cel al marii rivale din Premier League, spre deosebire de drumul facil, dar chinuit pe care l-a traversat trupa lui Mourinho in acest sezon.

Liverpool 2015/2016: Manchester United, Borussia Dortmund, Villareal, Sevilla

Manchester United 2016/2017: St. Etienne, FC Krasnodar, Anderlecht Bruxelles, Celta Vigo, Ajax Amsterdam


Ajax castiga trofeul: cota 2.70!

Intrucat Manchester United nu a convins pe nimeni, atat in dubla mansa cu Anderlecht, cat si in cea cu Celta Vigo, nu ar fi exclus ca olandezii sa ridice trofeul deasupra capului, incununand astfel evolutiile entuziaste ale tinerilor-minune din acest sezon.

Cotele Unibet pentru finala  UEFA Europa League:

Miercuri, 24 mai, 21:45: Ajax – Manchester United4.00  3.45  1.91

Cotele pentru castigarea trofeului:

Ajax – 2.70

Manchester United – 1.40

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu