Cotele la titlu in Liga 1 inaintea rundei a 4-a: Dinamo, Viitorul si Craiova pierd teren, CFR pune presiune pe FCSB!

Debutul de stagiune si rezultatele consemnate in primele 3 runde au adus o serie de modificari in ceea ce priveste cotatiile la titlu, in comparatie cu cele oferite premergator debutului de campionat. Variatiile se evidentiaza in primul rand in ceea ce priveste contracandidatele FCSB-ului la titlu.

Neinvinsa dupa 3 runde si egala la puncte cu echipa lui Dica, CFR primeste acum o cota de 4.00, fata de 6.50, atat cat era cotatia la deschidere. Craiova si Dinamo, dar mai ales Viitorul au pierdut, insa, teren. In special campioana en-titre, doar a 9-a in Liga 1, dupa 3 etape. Cu 2 esecuri in aceste runde, Viitorul primeste acum cota 8.00, aproape dubla fata de cea propusa de Unibet la deschiderea pietelor pentru sezonul de Liga 1.



Liderul la zi al ierarhiei, FC Botosani, are o cota de 31. Moldovenii aveau o cota identica si acum o luna. Totusi , trupa lui Enache au cotatia 3 pentru accederea in play-off, aproape egala cu cea oferita Astrei si Voluntariului. FCSB (1.01), CFR Cluj (cota 1.15), Dinamo (1.25), Viitorul (1.30) si Craiova (1.50) sunt echipele pe care bookmakerii le considera favorite certe la un finis al sezonului regular in top 6.



Unibet ne ofera cotele la castigarea titlului in Liga 1
CITESTE SI:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu