Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 8» Transfer record

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre transferul record ce a urmat unei evolutii deosebile la Mondialul din 1954.

Transfer record – Cupa Mondiala 1954

Cu o prestatie deosebita si trei goluri marcate la editia din 1954, atacantul uruguayan Juan Alberto Schiaffino a fost declarat cel mai bun jucator al turneului disputat in Elvetia. Imediat, AC Milan s-a grabit sa achizitioneze vedeta campioanei mondiale, oferind celor de la Penarol Montevideo exorbitanta suma de… 72.000 de lire sterline in schimbul sau, un record absolut al acelor vremuri. Cu Schiaffino in echipa, milanezii au luat titlul in 1955, ’57 si ’59.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Recent, CIES Football Observatory a publicat lista cu cei mai valorosi jucatori din lume conform algoritmului lor unic pentru estimarea pretului de transfer. Harry Kane este in varful listei, cu o valoare estimata de 201.02 milioane de euro. Englezul ce joaca la Tottenham are cota 2.00 pentru a fi cel mai bun marcator al Angliei la acest turneu si cota 17.00 pentru a castiga Gheata de Aur. O evolutie buna in Rusia ar putea aduce un nou transfer record.

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu