Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 7» Fantomele argentiniene

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un episod inedit din istoria calificarilor pentru Cupa Mondiala.

Echipa fantoma – Cupa Mondiala 1974

In campania de calificare la Mondialul din ’74, Argentina a pregatit dubla cu Bolivia intr-o maniera originala. Federatia a alcatuit doua echipe, una pentru meciul de pe teren propriu (4-0) si alta pentru partida din deplasare, la La Paz, peste 3000 m altitudine. Aceasta din urma, formata doar din jucatori necunoscuti, printre care si tanarul Kempes, a primit porecla de „echipa fantoma”. Dupa mai bine de o luna in Anzi, unde s-a obisnuit cu altitudinea, „fantomele” (foto) au reusit sa invinga cu 1-0 la La Paz si sa califice Argentina la turneul final.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Argentina nu s-a calificat fara emotii nici la Cupa Mondiala din Rusia. A fost nevoie de trei goluri marcate de Messi in meciul cu Bolivia pentru a aduce calificarea directa. In aceasta vara, argentinienii au cota 5.25 pentru a juca din nou in ultimul act al competitiei, dupa ce in 2014 pierdeau trofeul in fata nemtilor.

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu