Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 15» Vuvuzela sud-africana

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un moment mai putin placut din istoria Cupei Mondiale.

Vuvuzela sud-africana – Cupa Mondiala 2010

Pentru europeni, in special, vuvuzela va ramane probabil cea mai enervanta amintire a Mondialului 2010. In Uruguay insa, trompeta sud-africana e la mare pret. O familie din Montevideo, de pilda, a cerut permisiunea de a-si boteza fetita cu numele de Maria Vuvuzela. Solicitatea urma a fi examinata de autoritati, in conditiile in care legea interzice alegerea unor nume confuze, extravagante sau pur si simplu ridicole.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Speram ca dupa Cupa Mondiala din Rusia mai multi parinti sa fie inspirati de realizarile jucatorilor de pe teren decat de vuietele din tribuna. La Unibet puteti paria pe realizarile speciale a jucatorilor. De exemplu, la o cota de 3.00 este disponibil pariurl „cel putin un jucator sa dea cel putin trei pase decisive intr-un singur meci”. O alta varianta interesanta este „cel putin un gol sa fie inscris din cealalta jumatate a terenului”, pentru o cota de 26.00. Un portar ar putea impresiona la cealalalt capat al terenului. Puteti paria pe un gol marcate de un portar, inclusiv la lovituri de departajare, la cota 21.00.

Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu