Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 6» Povestea antrenorului-tusier

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un personaj aparte din istoria fotbalului romanesc.

Povestea antrenorului-tusier – Cupa Mondiala 1930

Constantin Radulescu (foto dreapta), antrenorul „tricolorilor” la primele trei Mondiale, a fost un persoanj aparte in peisajul epocii. A participat ca ofiter in Primul Razboi Mondial, a aparat poarta „nationalei”, a fost arbitru internatuinal, a antrenor si a facut parte din conducerea federatiei. La turneul din 1930, disputat in Uruguay, a indeplinit nu doar rolul de antrenor, ci si de tusier la un meci al Argentinei si la unul al reprezentativei tarii gazda.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Romania nu este prezenta la Cupa Mondiala si nu va avea un reprezentant nici in randul arbitrilor. Ovidiu Hategan, cea mai mare speranta pentru o prezenta in randul „cavalerilor fruierilor”” din Rusia, nu a fost selectionat intre cei 10 arbitri europeni care vor lua parte la turneu.

Turneul din Rusia va folosi in premiera si noua tehnologie pentru arbitraj video. Meciul de deschidere, dintre Rusia si Arabia Saudita va fi cel in care tehnologia isi va face debutul la un turneu final international. Echipa gazda este favorita la castigarea partidei, cu o cota de 1.40 la Unibet. Sansele sauditilor la un succes sunt mici, cu o cota de 10.00.

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu