Europa League: Rosenborg rupe, Steaua contraataca!

Cu 2 zile inainte de partida retur din cadrul play-off-ului Europa League de pe Lerkendal Stadion din Trondheim, ros – albastri lui Massimo Pedrazzini, dau semne de revenire in competitia interna, in timp ce oponentii lor din Norvegia, se pare ca inca nu au adversari care sa le puna probleme in campionatul norvegian. Partida de la Trondheim va incepe la ora 21.00 ( in transmisie directa pe Pro TV), si va fi arbitrata de o brigada scotiana, ce-l va avea la centru pe Bobby Madden. Scotianul va fi ajuatat la cele doua linii de  Graham Chambers şi Douglas Ross, în timp ce rezervă va fi John Beaton.

Europa League : Rosenborg – Steaua 1.67 @ 3.75 @ 5.00

Dupa victoria la scor de neprezentare, joi pe Arena Nationala, in fata Stelei, Rosenborg s-a intors la disputele din campionatul intern, acolo unde duminica a intalnit-o pe teren propriu pe ocupanta locului 14 din Tippeligaen, Mjondalen. Chiar daca multi se asteptau ca liderul din Norvegia sa faca scor cu Mjondalen, baietii lui Ingebrigtsen, nu au fortat si au reusit o victorie scurta, italieneasca, cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind inscris in minutul 62 de catre atacantul Vilhjalmsson.

In afara de unul dintre marcatorii de la Bucuresti, Helland, si atacantul Soderlund, Ingebrigtsen, a folosit aceeasi formula in meciul cu codasa Mjondalen, ca si in meciul de joia trecuta de pe National Arena, schimband doar sistemul de joc. Din 4-1-4-1 joi in Europa League, contra Stelei, in 4-3-3 duminica in campionat in fata Mjondalen-ului. Ingebrigtsen a ales sa inceapa inca din primul minut cu Alexander Hansen – Svensson, Bjordal, Eyjolfsson, Skjelvik – Jensen, Konradsen, Midtsjo (Selnaes, 74) – Mikkelsen, Vilhjalmsson (Soderlund, 71), De Lanlay (Helland, 54).

Partida castigata duminica contra celor de la Mjondalen a fost a 12-a victorie consecutivă pentru Rosenborg, în toate competițiile, motiv pentru care, la final, au sărbătorit din nou în vestiar deja în stilul devenit caracteristic, sub comanda suedezului Dorsin, fostul jucător al lui CFR Cluj. După 21 de runde, Rosenborg este lider în Norvegia, cu 51 de puncte, șapte mai multe decat următoarea clasată.

De partea cealalata, Steaua chiar daca respira din ce in ce mai greu in Liga 1 si in Europa League, datorita, mai ales numeroaselor framantari din interiorul clubului, a castigat duminica la Craiova contra celor de la CSU cu 2-1. Steaua a deschis scorul în minutul 19 prin Stanciu, care a reluat cu capul o minge la colţul lung apărat de Bălgrădean. Oltenii au egalat cu şase minute înainte de finalul primei părţi din penalty-ul executat de Vătăjelu, Chipciu faultatandu-l în careu pe Ivan. Roş-albaştrii au stabilit scorul final tot dintr-o lovitură de pedeapsă prin Tade. Enceanu a fost cel care l-a obligat pe arbitru să arate punctul cu var după ce a fost faultat de Dumitras.

Odata cu victoria de pe stadionul Extensiv din Craiova, Steaua a pus capat celor 5 partide fara victorie in toate competitiile, 3 numai in Liga 1, urcand astfel pana pe pozitia a 5 a in clasamentul Ligii 1.

Massimo Pedrazzini a inceput jocul cu CSU intr-o formula cat mai apropiata de cea cu care va incepe partida cu Rosenborg de joi, de la Trondheim, formula din care nu au lipsit piesele grele ale formatiei din blvd. Ghencea, Popa, Chipciu, Varela si Stanciu.

Echipa de start a Stelei de la Craiova : Niță – Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme – L. Filip, Muniru (Breeveld ’70) – Popa, N. Stanciu (Enceanu ’82), Chipciu – Tudorie (Tade ’54). 

Sursa foto : rfi.ro

( Alyn Mirea ).


 

 

Epilog echilibrat in Primera: Analizam Granada-Eibar!


Europa League: Astra defileaza, AZ Alkmaar in genunchi!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu