FK Rostov, echipa pacii » Linia de clasament uluitoare pe care o inregistreaza formatia romanului Prepelita

Considerata o adevarata revelatie a campionatului Rusiei dupa ce a pierdut titlul la mustata anul trecut in fata celor de la TSKA Moscova, FK Rostov are o poveste mai mult decat interesanta. Prezenta in grupele UEFA Champions League, dar si in optimile Europa League, formatia din sud-vestul Rusiei prezinta o serie de anomalii nemaivazute in ierarhia primei divizii de fotbal rusesti.


Regii absoluti ai remizelor albe

Ocupand actualmente pozitia a 8-a in “Russian Premier League”, Rostov se afla la o distanta recuperabila de doar cinci puncte fata de ocupanta ultimului loc ce duce in Europa, Krasnodar. Cu toate acestea, formatia ex-dinamovistului Miha Mevlja, dar si a romanului Andrei Prepelita nu da semne de revenire in ierarhie, in special dupa parcursul recent care a uimit pe toata lumea. Astfel, Rostov a inregistrat cinci remize in ultimele cinci meciuri de campionat, dar partea cea mai interesanta vine acum: toate remizele s-au incheiat cu scorul de 0-0! Mai mult decat atat, dintre cele noua egaluri contabilizate de catre trupa lui Ivan Daniliants in campionat, TOATE s-au incheiat cu scorul de 0-0.

rostov class


Cel mai bun atac este apararea

Seria interminabila de remize albe pe care Rostov o contabilizeaza cu sapte etape inainte de finalul sezonului in Rusia aduce cu sine si avantajele unei defensive betonate. Astfel, formatia lui Prepelita prezinta cea mai buna aparare din campionat, cu doar 12 goluri primite, izbutind aceasta realizare clasandu-se la limita de jos a jumatatii superioare a ierarhiei.

52,10 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Rostov, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com


Citeste si:

Un ghimpe in coasta titanilorrostov

Chiar daca prezinta semne clare de neputinta atunci cand vine vorba de apetitul ofensiv, FK Rostov a avut o campanie europeana cu adevarat de laudat in acest sezon. Nimerind, mai intai, intr-o grupa infernala de UEFA Champions League, cu Bayern Munchen, Atletico Madrid si PSV Eindhoven, rusii si-au intrecut limitele “aruncandu-i” pe cei de la PSV pe ultima pozitie din grupa, gratie succesului urias obtinut pe teren propriu in fata Bayern-ului (3-2).

Odata ajunsa in Europa League, trupa lui Daniliants a debutat in forta in competitie, eliminand-o pe Sparta Praga cu un scor general mai mult decat convingator: 5-1. Totusi,  rusii au avut parte de o soarta cruda, dand piept cu cel mai puternic adversar posibil, Manchester United. Chiar si asa, englezii au avut parte de o dubla mansa chinuitoare, remizand in tur pe “Stadion Olimp – 2” (1-1) pentru a-si asigura o calificare cu emotii pe “Old Trafford” (1-0), datorata reusitei lui Juan Mata (’70).

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu